PMflex [ BE-NL ] | Just another PMflex Sites site

Huisvestingsoplossingen

housing

Wij leveren oplossingen voor woonhuisvesting

Pmflex heeft voornamelijk oplossingen voor woningen, kantoren, openbare ruimten, zoals scholen, en bedrijfsruimten, zoals winkels en opslagfaciliteiten. Ook het renoveren van woningen en kantoren wordt een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering.

 • Huisvesting is overal

  In nauwe samenwerking met de zonne-industrie hebben we oplossingen ontwikkeld zoals voorbedrade zonneleidingen. Als we ergens in geloven, zorgen we ervoor dat we het uitvoeren, we houden gewoon van uitdagingen en willen meer bereiken, we willen de samenleving positief beïnvloeden.

 • HUISVESTING

  Weerstand, beveiliging en veiligheid

  Om deze installaties veilig, mooi, eenvoudig en dus tijdbesparend te maken, hebben we een gecontracteerde zonnepaneelkabel ontwikkeld. De flexbuis zelf is zwart en uiteraard UV-bestendig, de kabel is dubbel geïsoleerd en halogeenvrij en is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen, met één, twee of 3 kabels afhankelijk van de installatie.

 • HUISVESTING

  Gratis Pmflex-assortiment

  Als complementair assortiment hebben we ons UV-bestendige assortiment met zwarte flexbuizen, voor dit type installatie is de verpakkingsoplossing met kortere lengtes uitstekend omdat het meestal niet zulke lange runs vereist voor zonnecelinstallaties. Zwarte starre buizen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen die een druk van 750N kunnen weerstaan. Hiervoor zijn er accessoires zoals zwarte splitshulzen en zwarte APL nietjes. APL-klemmen zijn uitstekend geschikt voor het bevestigen van stijve buizen, flexibele buizen of gepantserde buizen voor installatie buitenshuis. APL nietjes zijn gemaakt van thermisch verzinkt en zwart gelakt plaatstaal.

 • HUISVESTING

  Ergonomische oplossingen

  Voor de installateur die in deze projecten werkt, is het belangrijk dat onze oplossingen ergonomisch, eenvoudig en flexibel zijn om mee te werken en hoge kwaliteit te behouden. Met onze xRoller-oplossing kan de installateur tot een volledige 300 meter van het contract in één keer krijgen - zonder zwaar tillen.

Housing Solutions Products

Down below are products that are mostly used for Housing Solutions. Ranging from Cables to Accessories.

Pmflex Solutions